magyar angol német

<<<< vissza

Együttműködés a VADEX Mezőföldi Erdő és Vadfeldolgozó Zrt és a Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft között

A megjelenés dátuma: 2013.05.02

2013. április 24-én együttműködési megállapodást kötött a VADEX Mezőföldi Erdő és Vadfeldolgozó Zrt és a Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft amelynek értelmében a két cég által üzemeltetett Pákozd-Sukorói Arborétum és a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely látogatói a továbbiakban egy közös jegy vásárlásával jelentős kedvezményhez juthatnak.
A kombinált jegy (karszalag) felhasználásával a látogató csoportok olcsóbban juthatnak a mindkét fél által biztosított szolgáltatáshoz.

A két cég és az általuk működtetett létesítmények kapcsolata már több mint egy évtizede kiváló. A térség meghatározó jelentőségű idegenforgalmi létesítményeit évente több tízezer fő látogató keresi fel. A Mészeg-hegyi létesítmények látogatói számára nyújtott jelentős kedvezménytől az együttműködők azt várják, hogy a jövőben a kiránduló csoportok tudatosan törekednek mindkét látnivaló felkeresésére.

A találkozón a két cég vezetői kifejtették azon szándékukat, hogy a jövőben is törekednek a látogató vendégeik szolgáltatási színvonala további emelésére.

A közös jegy vásárlására május 3-ától lesz lehetőség.

A közös belépőjegy árai:

Felnőtt kombinált jegy

1400 Ft

Diák kombinált jegy

820 Ft

Felnőtt kombinált jegy tárlatvezetéssel

1800 Ft

Diák kombinált jegy tárlatvezetéssel

1200 Ft



A mindkét létesítményre érvényes kombinált jegyek 15 főtől vehetőek igénybe.
A tárlatvezetéshez előzetes bejelentkezés szükséges.

Kisteleki Péter vezérigazgató és Görög István ügyvezető a megállapodás aláírásakor.