magyar angol német

<<<< vissza

Apródképző a táborokban is

A megjelenés dátuma: 2014.08.06

A KEMPP által kidolgozott és megvalósított – kisgyermekeknek és kisgyermekes családoknak szóló – program, az Apródképző, mely a nyári szünidő keretében is hasznos, tartalmas és érdekes programot kínál. Ez a lehetőség öltött testet az elmúlt időszakban is, amikor a Katonai Emlékpark szervezésében megvalósult gyermektáborokban került sor az Apródképző foglalkozásokra.
A HTBK Székesfehérvári Szervezete és a Katonai Emlékpark közös szervezésű Ifjúsági Honvédelmi Táborában (július 6-16. Zánka) a közel 300 táborlakó több alkalommal is résztvevője lehetett a programnak. A honvédelmi tábor gazdag programkínálatába jól illeszkedett az Apródképző, hiszen tematikájában kapcsolódott a tábor hadtörténelmi, honvédelmi jellegéhez, a megvalósítási formájában pedig a táborlakók életkorához, a fiatalos szórakozás igényéhez.
Néhány nappal később, már a Velencei-tó partján, a „Kisokosok – A hőseink nyomában” elnevezésű, hadtörténelmi jellegű tábor résztvevőinek nyújtott ismereteket és hasznos elfoglaltságot az Apródképző.