magyar angol német

<<<< vissza

1%-os felajánlás

A megjelenés dátuma: 2015.02.23

1%-os felajánlás,
a hadtörténelmünk megőrzéséért, a honvédelem és a katonakultúra népszerűsítéséért, a hazafias-honvédelmi nevelésért

1 %
a KATONAI EMLÉKPARK PÁKOZD – NEMZETI EMLÉKHELY
támogatásáért


Tisztelt Hölgyem, Uram!
Kedves – reményeink szerinti – Támogatónk!


A pákozdi Mészeg-hegyen, öt évvel ezelőtt kialakításra került Katonai Emlékpark élményszerűen és hitelesen jeleníti meg nemzetünk hadtörténelmét 1848-tól napjainkig. A Nemzeti Emlékhelyek közé sorolt Katonai Emlékpark feladatának tekinti a hadtörténelmünk népszerűsítését, széleskörű megismertetését, a katonakultúra terjesztését, a katonai hagyományok ápolását, a fiatalok hazafias-honvédelmi nevelését, s ezek által a hadtörténelmünk és a honvédelmünk iránti társadalmi érdeklődés és tisztelet magas szinten tartását.

A Katonai Emlékpark Pákozd (KEMPP) négy nagy kiállítási egységgel, 900 négyzetméternyi fedett kiállítótérrel, szépen kialakított kéthektáros parkkal, számtalan emlékművel, korabeli lövészárokkal, állandó és időszaki kiállításokkal, interaktív lehetőségekkel, valamint hadtörténelmi, hagyományőrző és kulturális programokkal várja az érdeklődőket.

A Katonai Emlékpark látnivalóinak bővítéséhez, fejlesztéséhez, a programjainak tartalmasabbá és élményszerűbbé tételéhez Ön is hozzájárulhat, adója 1%-nak felajánlásával. Kérjük, tegye ezt meg, és támogassa a Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft-t!


A Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft. adószáma:

22641306-2-07

Számlaszáma:

57800033-10004627