magyar angol német

<<<< vissza

Turisztikai szervezetek a Velencei-tónál

A megjelenés dátuma: 2010.12.31

A jelenleg 51 tagból álló gárdonyi TDMSZ december 20-án a Vital Hotel Nautis****-ban tartotta Évzáró turisztikai fórumát, melyen – mint TDM tag – a Katonai Emlékpark volt a díszvendég.

A fórum alkalmat adott arra, hogy a 2010-ben elvégzett feladatokon túl a jövőre tervezett tevékenységekről is részletesen tájékoztassák a fórum résztvevőit, valamint a Velencei-tó déli partjának szolgáltatói előtt is bemutatkozhasson a KEMPP.

A résztvevők megismerkedhettek a TDM Szervezet 2011. évre szóló terveivel, melyek között szó esett a jövő évi Utazás Kiállításról, és az aktualizált Gárdony, Agárd, Dinnyés turisztikai katalógusról is.
Megtudhattuk, hogy egy pályázat keretében tavasszal 13 db kültéri információs pihenőpontot építenek ki Gárdonyban és 2 db-ot Pákozd területén, valamint - kísérleti jelleggel - 2011-ben először kerül megszervezésre a Velencei-tavi Kultúrák Kampány, a KDRMI jelentős támogatásával.

A gárdonyi fórumot megelőzően, december 16-án a Velencei-tó  Turizmusáért TDM Egyesület ülésén a velencei és a gárdonyi TDMSZ vezetők együttműködési megállapodást kötöttek annak érdekében, hogy a jövőben elősegítsék a Velencei-tó társadalmi, gazdasági fejlődését, növeljék a tó körül élők életminőségét. Közös céljuk, hogy a térség újra versenyképes turisztikai célterületként kerüljön fel a magyar turizmus palettájára.
A tervek szerint a két TDM szervezet közös kiadványokkal és rendezvényekkel is jelentkezik majd a jövőben.