magyar angol német

<<<< vissza

Honvédelem napi verseny a KEMPP-ben

A megjelenés dátuma: 2011.05.21

A Katonai Emlékpark Pákozd (KEMPP) újszerű kezdeményezéssel köszöntötte a Magyar Honvédelem Napját, melynek keretében általános iskolás csapatokat hívott meg honvédelmi versenyre.
Már a verseny előtt tudni lehetett, hogy minden résztvevő nyertes, pedig szó sem volt bundázásról. Valamennyi résztvevő élvezte a honvédelmi verseny elméleti és gyakorlati feladatait, valamint jutalomként megtekinthette a múzeumokat, kiállításokat, kipróbálhatta a repülőgép-szimulátort, végigsétálhatott a lövészárkon, vagy éppen golyóállómellényben feszíthetett az elkészített fotókon, ráadásul a versenyzőket tortával köszöntöttük.
Ezek ismeretében tényleg kijelenthetjük, hogy mindenki nyertesnek érezte magát.

Az első helyezést a Vasvári Pál Általános Iskola „Nemzetőrök” csapata érte el.  A győzelem értékét külön emeli, hogy a férfias próbákkal tűzdelt versenyt csupa ifjú hölgyből álló csapat nyerte meg, akiknek ezúton is gratulálunk.

Az első alkalommal megrendezett versenyre sajnos még viszonylag kevés nevezés érkezett, de reméljük, a következőkre már sokkal többen jönnek. Bízunk benne, hogy a versenyen készült képek és az azokon látható diákok öröme másokat is a Katonai Emlékparkba csalogat.