magyar angol német

<<<< vissza

KEMPP-be tekerve

A megjelenés dátuma: 2011.05.23

Nem eszperente nyelvre berendezve eredeztetett eme nyelvszerkezet… pusztán csak a magánhangzók játéka kínálta ezt a címet és bevezetőt. Természetesen ez semmit sem von le a cím valós tartalmából, mely a napsütéses tavaszi (már inkább nyári) időjárás és a kerekezés összefüggését vetíti előre.

A Katonai Emlékpark nem csak a hadtörténelem és a jelenkor hadseregének bemutatására, népszerűsítésére törekszik, hanem az ideérkezők számára komplex programokat is kínál, melyek érdekében számos együttműködést alakított ki. Az egyik ilyen gyümölcsöző kapcsolat eredményességét mutatják a képek is, melyeken a TEKER BRINGA (www.tekerbringa.try.hu) által kölcsönzött kerékpárokon érkezett kerekesek láthatók. A Marczibányi Téri Művelődési Központ népes csoportja reggel Agárdon bringára pattant, majd Velencén sárkányhajóra szállt, végül a Katonai Emlékparkban töltött néhány élményekben gazdag órát. A mozgalmas nap végét egy közösen elkészített vacsora zárta.

Ilyen és ehhez hasonló gazdag programkínálattal várjuk a Velencei-tóhoz, ezen belül a pákozdi Katonai Emlékparkba érkező vendégeinket.