magyar angol német


PROGRAMOK

elso_szulo_elvalaszto

<<<< vissza

KEMPP TITKAI

A megjelenés dátuma: 2014.06.03

Pákozdon, igazán különös környezetben folytatódik szombaton, június 7-én az a tájékozódási verseny, melynek most már hagyományosan Székesfehérvár az első állomása, míg a Katonai Emlékpark a második. Nem véletlen a párosítás, hisz e sajátos játékban egy „katonás” város honvédő emlékei, titkai közt barangolnak a diákok, míg a második felvonás már valódi „terep”, a Velencei-tó feletti dombok, erdőségek, ahol jóval romantikusabb, kalandosabb rejtekhelyek várnak a résztvevőkre. Bunkerek, lövészárkok, dzsungelharchoz illő bozótos díszletek tartogatnak bőven váratlan fordulatokat mindenkinek.

Ezért is érdemesebb legalább párban, vagy hármas kis csapatban indulnia a benevező iskolásoknak, akiket reggel 10 órától délután háromig indítanak egy alig egy órás körre a szervezők a Katonai Emlékpark főteréről.

A jól bevált módon érdemes a zoldpont@t-online.hu címre elküldeni a versenyzők névsorát, mert így megúszható a hosszadalmas várakozás, ami épp a verseny népszerűségével jár egyébként.

A verseny önmagában is pompás hétvégi program a gyerekeknek, de a legjobban szereplők még az emlékpark és a Zöldpont ajándékait is elnyerhetik.

A verseny felhívó plakátja ITT megtekinthető.