magyar angol német


PROGRAMOK

elso_szulo_elvalaszto

<<<< vissza

Honvédelmi hétvége

A megjelenés dátuma: 2017.05.15

Honvédelmi hétvége

a Katonai Emlékparkban

’48-tól napjainkig…

2017. május 20-21

A Honvédelem Napja alkalmából „katonás” hétvégét tartunk az Emlékparkban, ahol mindkét nap ’48-as ügyességi gyermekjátékokkal, Apródképzővel (a kicsiknek), Hadapród képzővel (a nagyoknak) várjuk a gyermekeket. A belépőjegy megvásárlásával (karszalag) lehetőség van a programokon részt venni.

május 20., szombat:

A nap folyamán kvíz kérdéseinket helyesen kitöltők között 15.00 órakor sorsolást tartunk és azt követően 10 fő ingyenes, 1 órás Raptor lézerharc kalandban vehet részt a helyszínen.

május 21., vasárnap:

A nap folyamán kvíz kérdéseinket helyesen kitöltők között sorsolást tartunk és 10 fő ingyenes, 1 órás Raptor lézerharc kalandban vehet részt május 27-én, szombaton, gyereknapi rendezvényünkön.

A KEMPP digitális tárlatvezető applikáció letöltésével a modern technika segítségével a park könnyedén megismerhető. Töltse le az ingyenes applikációt iOS vagy Android rendszerű okos telefonra és értesüljön egyszerűen híreinkről!

Mindkét napon KEMPP NyíltnApp-ot tartunk, mely alkalmával kültéri digitális tárlatvezetőnk teljes információs tartalma díjmentesen elérhető az Emlékparkba látogatóknak!

 

Programjainkkal mindkét napon 10.00-16.00 között szeretettel várjuk az érdeklődőket!

A programváltozás jogát (az időjárással összefüggésben) fenntartjuk!