magyar angol német


PROGRAMOK

elso_szulo_elvalaszto

<<<< vissza

V. Emlékparki Nyár kulturális programsorozat - 2017. augusztus 4.

A megjelenés dátuma: 2017.07.25

Az V. Emlékparki Nyár kulturális programsorozat eddigi, sikeres rendezvényei folytatásaként, 2017. augusztus 4-én, újabb programokkal, változatlan tisztelettel és szeretettel várjuk Önt és partnerét!

A Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely és a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete közös szervezésében megvalósuló program keretében ezen a napon 18.00 órakor, Magasházi Julianna üvegművész, „Üvegtörténetek” című kiállítása kerül megnyitásra.

19.00 órától a két fiatal katonahölgy alkotta Military Girls duó sokszínű, több műfajt átölelő könnyed nyáresti koncertje kínál kellemes szórakozást.

A rendezvény ingyenes!

--------------------------------------

Magasházi Julianna

"Kézműves műhelyemben 16 éve készítek díszüveg-termékeket, — főként Tiffany-technikával — ablak- és ajtóbetéteket, térelválasztó-elemeket, lámpákat, különböző használati- és ajándéktárgyakat. A díszüveg-készítés eleinte hobbiként indult, de ma már életem fontos részét képezi, ahol kamatoztathatom rajztudásomat, fantáziámat és kreativitásomat.

A Tiffany-technika nagy múltra tekint vissza, a tradíciók ápolása és tisztelete mellett folyamatosan figyelem az üvegben rejlő lehetőségeket és technikákat, így bővítettem tovább ismereteimet a fusing (rogyasztásos vagy olvasztásos) technikával."

 

Military Girls énekegyüttes – Veszprém Helyőrségből

A Military Girls formáció 2007-ben alakult. Első bemutatkozásuk az akkor újonnan megalakult Összhaderőnemi Parancsnokság legelső családi napján volt. Rendszeres fellépői a Honvédelmi Minisztérium a Honvéd Vezérkar, az Összhaderőnemi Parancsnokság és a katonai szervezetek rendezvényeinek, de rengeteg jótékonysági eseményre is hívják őket. Előadásukkal korábban nagy sikert arattak a TV2 reggeli Mokka című műsorában is.

Tagok:

Kádárné Hegedűs Veronika zászlós - MH Légi Vezetési és Irányítási Központ állományából

Gaál Nikolett őrmester - MH 54. Veszprém Radarezred állományából

A duó repertoárján musicalek, könnyűzenei slágerek és country muzsika egyaránt megtalálhatók, de katonai ünnepi rendezvényeken szerkesztett verses zenés műsorokkal is bemutatkoztak már. A mai napon ebből a széles repertoárból hoztak Önöknek egy összeállítást.